Cégünkről

Megbízható, pontos, biztonságos nemzetközi árufuvarozás - ezt nyújtjuk ügyfeleinknek, immáron több mint 20 éve.

Ügyfeleink, így az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ahhoz, hogy ezt kiérdemeljük, folyamatos fejlődésre van szükség, szakértelmünk és technikai felszereltségünk terén egyaránt. Technikailag kifogástalan, kiválóan felszerelt gépjárműflottánk így egyre bővül, míg tapasztalt munkatársaink továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Jól tudjuk, mit várnak el tőlünk ügyfeleink, és mi igyekszünk mindig a legjobbat nyújtani. Garantáljuk a pontos szállítási időt, a megbízható partnerkapcsolatot, a minőségi kiszolgálást és gyors, rugalmas ügyintézést.

,slider1.pngMegbízható közvetítés: speditőr cégeknek kínált szolgáltatásaink

Megbízható közvetítés: speditőr cégeknek kínált szolgáltatásaink

Szállítmányozás hazai és nemzetközi cégek számára

 

Szállítmányozás hazai és nemzetközi cégek számára


Minden partnerünkkel hosszútávú, mindkét fél számára előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy minőségi szolgáltatást, a határidők pontos betartását és korrekt informálást biztosítsunk a nemzetközi áruszállítás során. Utóbbira nem csupán kamionjainkra szerelt GPS-nyomkövetőink, de a nap bármely szakaszában elérhető ügyfélszolgálatunk is garancia.

 
A nemzetközi közúti szállítmányozás cégünk fő tevékenysége. Kamionjaink Európa-szerte róják az utakat, komplett rakományaink leggyakoribb célterületei Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Románia. Célunk, hogy a küldemények a lehető legkisebb költséggel, teljes biztonságban, pontos időre érkezzenek meg a rendeltetési helyre.

Bővebb információ Bővebb információ